Om EMS Ejendomsservice

Ejendomsservice for boligforeninger - til den rette pris

Hvem er EMS Ejendomsservice

Din 24 timers vicevært

EMS har over 20 års erfaring i rengørings- og servicebranchen, den bruger vi til at skræddersy vores service 100% efter jeres konkrete behov. Du kan fokusere på din kernevirksomhed og trygt overlade resten til vores professionelle rengøringshold. Derfor spørger vi vores kunder, hvordan de opfatter service fra EMS se evt. under fanebladet “kunderne fortæller” hvor vi har taget et lille udpluk af vores undersøgelse.

Hvem er EMS Ejendomsservice 

Har kvalitet, sikkerhed og stabilitet nogen betydning for dig?

Vi er en ejendomsservice virksomhed på markedet, som adskiller os i forhold til eksisterende virksomheder i samme branche med en lang række tillægsydelser.
Vi tilbyder attraktive løsninger indenfor rengøring, service- og vedligeholdelse, og inddrager hele virksomheden i processen. Når du er kunde hos os er rengøring ikke længere jeres problem men derimod vores.
Vi ligger vægt på kvalitet, sikkerhed og stabilitet, og har professionelle, kompetente og stabile medarbejdere der kan varetage netop jeres behov. Vi ønsker med andre ord at gå i dialog med jer som virksomhed, for at finde frem til den bedst mulige løsning.

Bæredygtighed 

Fælles ansvar hele vejen rundt 

Vi har alle et ansvar for at passe på vores miljø og klima. Hos EMS Ejendomsservice arbejder vi hver dag med at reducere vores CO2 udledning i forhold til energi, transport, affald og digitale løsninger. Vi et fælles mål om at være 100 % CO2 neutrale i 2030.

Gør karriere hos os

Medarbejderene i centrum 

Vi er altid på jagt efter engagerede, dygtige kollegaer, som kan relatere til vores leveregler: Gør det ordentlig, nemt og færdigt første gang.
Hos os bliver du en del af et spændende miljø, hvor der er plads til personlig udvikling og mulighed for at udfolde dine kompetencer på bedste vis – til gavn for os, dig selv og vores kunder.